En Smart yta som behåller värdet

Driver man flera olika verksamheter och dessutom där det gäller att hålla ordning och reda på många prylar krävs lokaler som är flexibla och enkla att att anpassa. Mattias Schörling bedriver verksamhet inom auktioner, flyttning och flyttstädning. Smart Yta blev lösningen när hans företag växte ur sina gamla lokaler.

– Min verksamhet med bland annat auktioner, flyttuppdrag och flyttstädning kräver att man har gott om plats och alla prylar kräver ordning och reda, säger Mattias. Att köpa en lokal i stället för att hyra lät ju riktigt bra. Jag tyckte det lät prisvärt och enkelt. Äger man någonting kan man alltid se det som en investering för framtiden. Det går ju att sälja och fastigheter lär aldrig tappa i värde. Smart Ytas koncept är smart och spännande. Nu blir det enklare att fokusera.

– Gemensamma Ytor sköts av samfälligheten och jag kan ägna mig åt det jag är bra på, förklarar Mattias. Äger man sin egen verksamhetslokal är man dessutom lite friare hur man vill använda den.

 

– Jag minns inte riktigt hur jag kom i kontakt med Smart Yta, funderar Mattias. Kanske var det genom en annons eller någon artikel i lokaltidningens näringslivsdel. I alla fall kom det som en skänk från ovan! Jag hade växt ur mina lokaler som faktiskt ligger på samma gata och behövde extrautrymme.

– Att få inreda precis så att det passade mig verkade ju kanon. Entresolplanet med kontoren blev jättebra och köksdelen och toalett var enkla att bygga. Mer behövs egentligen inte för att få till en bra verksamhetslokal för min del.

Nya lokaler kräver engagemang och planering. Från såväl köpare som säljare. Alla som köpt en villa eller lägenhet vet att det alltid dyker upp oväntade överraskningar. Även Mattias stötte på några småsaker vid inflyttningen.

– Det är alltid lite småfix när man bygger nytt, berättar han. Men kommunikationen fungerade bra. Sen är jag väl inte så intresserad av hur samfälligheten fungerar. Jag betalar avgiften och tycker att det ser bra med den yttre miljön och annan service. Tillgängligheten är bra till lokalen och, som sagt, min andra lokal ligger på samma gata. En lokal som den här gör jobbet effektivare och är bra för verksamheten.

Det är vi på Smart Yta övertygade om också, Mattias. Lycka till med dina business!

Jag hade växt ur mina lokaler och behövde extrautrymme.”

Så här säger våra lokalköpare

En Smart Yta som behåller värdet

Entreprenören Mattias hittade Smart Ytas lokaler då han var i stort behov av extra lokalyta. "Jag såg det som en investering inför framtiden och ett bra komplement till mina nuvarande lokaler belägna på samma gata." - Berättar Mattias.

Dubbelt så bra med en lokal!

Oscar och Anna är paret som hittat sin nisch. Tillsammans delar de arbetsYta i ett industriradhus från Smart Yta. Bådas verksamheter ställer krav på tillgänglighet och … just det … Smarta Ytor. Lösningen blev Smart Yta för detta Smarta par!

Egen depå på hemmaplan

När MotoGP-fantasten Simon valde att satsa helhjärtat på sin dröm insåg han att det egna boendet inte skulle räcka till. Ett snabbt samtal till Smart Ytas representanter fixade biffen och snart var han igång med att inreda och designa sin nya lokal. Allt byggt för egen maskin.

Innovativa lokaler har ökat vår produktivitet

Byggföretaget MG Bygg har funnit sin perfekta arbetsplats hos Smart Yta i Kalmar. Sedan april har företaget njutit av fördelarna med att äga sina egna lokaler och har märkt en betydande förbättring av produktiviteten.

Stor flexibilitet som lockar

Smart Yta visade sig vara precis rätt för Nisse Hagman, ägare av East Coast Limo.
Han har bedrivit sin verksamhet med exklusiva transporter för privatpersoner och företag sedan 2009, och var tidigare baserad i Färjestaden på Öland

Osäker på om utrymmet räcker till i Smart Ytas lokaler?

Ta på VR-glasögonen och upplev kunder och lokaler i 360° VR.
Har du inga VR-glasögon? Kontakta oss så skickar vi dig ett par.