Stor flexibilitet lockar

Smart Yta visade sig vara precis rätt för Nisse Hagman, ägare av East Coast Limo. Han har bedrivit sin verksamhet med exklusiva transporter för privatpersoner och företag sedan 2009, och var tidigare baserad i Färjestaden på Öland. Efter flera år av intensiv pendling över bron, blev han introducerad till Smart Ytas lokaler i Kalmar.

– En av de mest uppenbara fördelarna med att investera i något eget istället för att hyra är att man betalar till sig själv. Dessutom ger det mig fullständig frihet att göra förändringar och anpassningar efter behov, utan att behöva be om tillstånd från hyresvärden.

Intresset för att investera i egna lokaler väcktes när en vän från en annan ort berättade om fördelarna med att köpa ett industriradhus. Han hade väntat på att ett liknande koncept skulle dyka upp i Kalmar, så när han hörde talas om Smart Yta såg han sin chans att slå till.

– Jag var trött på att åka över bron för att sköta det administrativa, när ändå de flesta körningar skedde på fastlandet. Mitt rekord är 21 gånger över Ölandsbron på en och samma dag!

Sagt och gjort, i april gick flyttlasset. Nisse köpte lokalerna i oinrett och endast med el och avloppsanslutningar.

– Som kund har man stor flexibilitet och frihet att utforma lokalerna precis som man önskar. Jag var väl förberedd inför flytten och hade inför inflyttsdagen i april redan bokat upp de hantverkare som behövdes. Dagen efter att jag fick nycklarna påbörjades arbetet med att inreda och installera bland annat en luftvärmepump. 

Den ståtliga svarta limousinen samsas med en rad andra bilar inne i garaget, som också fungerar som såväl verkstad som kontor.

– Här finns allt jag behöver, ett litet kontor för det administrativa på ovanvåningen. Jag har badrum och ett uppvärmt garage här nere, där jag kan städa och putsa bilarna, förklarar Nisse när vi guidas runt i lokalen.  

När det kommer till framtidsplaner är Nisse nöjd med storleken på sina två sammanbyggda moduler och har inga planer på att expandera ytterligare.

– Nej, att upprätthålla bilarna i ett rent och fungerande skick är tillräckligt krävande som det är, jag är verkligen nöjd som det är!

Han liknar Smart Ytas lokaler vid ett blankt ark.
– Det är en perfekt lösning för en rad olika branscher, eftersom man kan skapa både kontorsutrymmen och mer kreativa och öppna miljöer på minimala ytor. Verkligen prisvärt och du kan fylla lokalen med vilka idéer som helst!

Sammanfattningsvis har Smart Ytas koncept varit en stor framgång för Nisse och East
Coast Limo.

– Jag rekommenderar andra företag att överväga möjligheten att äga sina lokaler
och uppleva de här fördelarna själva.

Att kunna äga sina egna lokaler är toppen.”

Så här säger våra lokalköpare

En Smart Yta som behåller värdet

Entreprenören Mattias hittade Smart Ytas lokaler då han var i stort behov av extra lokalyta. "Jag såg det som en investering inför framtiden och ett bra komplement till mina nuvarande lokaler belägna på samma gata." - Berättar Mattias.

Dubbelt så bra med en lokal!

Oscar och Anna är paret som hittat sin nisch. Tillsammans delar de arbetsYta i ett industriradhus från Smart Yta. Bådas verksamheter ställer krav på tillgänglighet och … just det … Smarta Ytor. Lösningen blev Smart Yta för detta Smarta par!

Egen depå på hemmaplan

När MotoGP-fantasten Simon valde att satsa helhjärtat på sin dröm insåg han att det egna boendet inte skulle räcka till. Ett snabbt samtal till Smart Ytas representanter fixade biffen och snart var han igång med att inreda och designa sin nya lokal. Allt byggt för egen maskin.

Innovativa lokaler har ökat vår produktivitet

Byggföretaget MG Bygg har funnit sin perfekta arbetsplats hos Smart Yta i Kalmar. Sedan april har företaget njutit av fördelarna med att äga sina egna lokaler och har märkt en betydande förbättring av produktiviteten.

Stor flexibilitet som lockar

Smart Yta visade sig vara precis rätt för Nisse Hagman, ägare av East Coast Limo.
Han har bedrivit sin verksamhet med exklusiva transporter för privatpersoner och företag sedan 2009, och var tidigare baserad i Färjestaden på Öland

Osäker på om utrymmet räcker till i Smart Ytas lokaler?

Ta på VR-glasögonen och upplev kunder och lokaler i 360° VR.
Har du inga VR-glasögon? Kontakta oss så skickar vi dig ett par.