Vårt mål...

… är att stötta utvecklingen i näringslivet positivt för företagare och hjälpa företagen att ta nästa steg med verksamheten 

 

Bred kunskap

Som entreprenörer vet vi hur viktig lokalfrågan är för fåmansföretagare, speciellt när verksamheten växer och vare sig garaget eller egen lokal inte räcker till. Ekonomin kan sätta käppar i hjulet för företag i tillväxt till att hyra större lokaler eller investera i egen fastighet.

Med erfarenhet från byggbranschen, försäljning, säkerhet och hållbarhet har vi skapat ett koncept där du äger din Yta. Kostnadseffektivt dessutom. Visst är det smart? Det är därför vi kallar det Smart Yta.

Din fastighet

Du har cirka 72 kvadratmeter att husera fritt med din verksamhet, som ett industriradhus utan hyra. Använd din Yta till dina maskiner, till din servicebil, ditt lager och ditt företagande.

Ytan är din, du äger den.

När vi bygger Smarta Ytor är kvalitet och hållbarhet viktigt för oss, och att det ska se snyggt ut. Det är därför vi använder oss av lokala entreprenörer som bygger utifrån vårt koncept. De ser till att de bästa portarna används, att miljöaspekterna tas hänsyn till och att det blir riktigt bra helt enkelt. Oavsett vilken ort vi bygger på.

Ta kontakt med oss för att få veta mer eller var närmaste mäklare finns.