Vårt mål...

… är att vara ett stöd i utvecklingen av det lokala näringslivet och bidra till att företag vågar investera i framtiden.

 

Vi förstår vad företagare behöver!

Eftersom vi själva är entreprenörer förstår vi hur viktig lokalfrågan är för småföretag. Särskilt när verksamheten växer och vare sig garaget eller den egna lokalen räcker till. Ekonomin kanske för tillfället inte tillåter att hyra större lokaler eller investera i egen fastighet. Då har Smart Yta lösningen!

Med lång erfarenhet från byggbranschen, försäljning, säkerhet och hållbart företagande har vi skapat ett lokalkoncept där våra kunder, såväl privatpersoner som företagare, erbjuds att på ett kostnadseffektivt sätt köpa sin egen Yta i ett miljöanpassat industriradhus. En Smart idé tycker vi. Våra kunder och lokala politiker lovordar vårt initiativ. Kontakta din Smart Yta-representant för att ta första steget mot en egenägd verksamhetslokal.

Det här är din helt egna fastighet

Köper du ett industriradhus från Smart Yta har du cirka 72 kvadratmeter hyresfri lokal till ditt förfogande.

Där kan du husera fritt och till exempel använda den till maskinhall, för servicebilar, som lager eller hobbylokal och mycket mer. Ytan är din. Du äger den.

När vi projekterar Smarta Ytor är kvalitet, hållbarhet och exteriör viktiga parametrar. Därför använder vi oss alltid av lokala entreprenörer vilka bygger enligt Smart Yta-direktiven. Detta garanterar miljöhänsyn och att allt material, till exempel portar, har högsta kvalitetskrav. Direktiven gör att Smart Yta, oavsett ort i Sverige, alltid håller samma höga kvalitet och funktion.

Kontakta oss för att få veta mer eller få upplysning om var närmaste mäklare finns.