Innovativa lokaler lyfter produktiviteten

Byggföretaget MG Bygg har funnit sin perfekta arbetsplats hos Smart Yta i Kalmar. Sedan april har företaget njutit av fördelarna med att äga sina egna lokaler och har märkt en betydande förbättring av produktiviteten. Samuel Edvardsson, en av ägarna till MG Bygg, delar med sig av sina erfarenheter och ger en inblick i hur Smart Ytas koncept har påverkat verksamheten.

– Vi är en jordnära och kvalitetsorienterad byggfirma som sätter stor vikt vid
noggrannhet och detaljer. Det har känts härligt och gett en stor känsla av frihet
att själva få rita och inreda lokalerna, efter våra egna behov och preferenser,
berättar Samuel.

Tidigare hyrde MG Bygg sina lokaler i Kalmar, men ju mer företaget vuxit desto tydligare blev behovet av att hitta en bättre lösning. Att köpa mark och bygga eget skulle vara en betydande investering, och där kom Smart Ytas koncept in som ett prisvärt alternativ.

– Att kunna äga sina egna lokaler är toppen. En annan stor fördel som Smart
Ytas lokaler erbjuder här i Flygstaden är närheten till den stora återvinningsstationen. Som byggföretag hanterar vi stora mängder avfall, så det är ovärderligt för oss. Nu slipper vi köra långa, tidsslukande extravändor för att slänga sopor.

– Vi ville skapa en skön atmosfär, att det ska kännas lugnt och harmoniskt att komma in här. 

Enligt Samuel har de nya lokalerna inte bara förbättrat produktiviteten utan också skapat en samlingspunkt för hantverkarna.

– Lokalen fungerar som ett nav där vi kan träffas för morgonmöten, lunch eller enkelt återvända för en kopp kaffe mellan uppdragen. Det har blivit en uppskattad plats där teamet kan samlas. 

Reaktionerna från kunderna har varit överväldigande positiva, och de uppskattar de nya lokalerna som MG Bygg nu kan erbjuda. Även personalen på företaget är nöjda och trivs med den nya arbetsmiljön.

Reaktionerna från kunderna har varit överväldigande positiva, och de uppskattar de nya lokalerna som MG Bygg nu kan erbjuda. Även personalen på företaget är nöjda och trivs med den nya arbetsmiljön.

– Det känns glädjande att kunna ge tillbaka till sina anställda genom att erbjuda moderna och fräscha arbetslokaler, säger Samuel och fortsätter:

– För framtiden har vi planer på att utöka möjligheterna till friskvård på arbetsplatsen. I omklädningsrummet tänkte vi inrätta ett litet gym, något som byggarna har önskat och ser fram emot.
Sammanfattningsvis har Smart Ytas innovativa lokaler haft en betydande positiv inverkan på MG Byggs verksamhet. Fördelarna med att äga sina egna lokaler, den förbättrade produktiviteten och den positiva responsen från både kunder och personal har gjort Smart Ytas koncept till ett starkt rekommenderat val för andra företag som överväger investeringar i liknande lokaler.

Att kunna äga sina egna lokaler är toppen.”

Så här säger våra lokalköpare

En Smart Yta som behåller värdet

Entreprenören Mattias hittade Smart Ytas lokaler då han var i stort behov av extra lokalyta. "Jag såg det som en investering inför framtiden och ett bra komplement till mina nuvarande lokaler belägna på samma gata." - Berättar Mattias.

Dubbelt så bra med en lokal!

Oscar och Anna är paret som hittat sin nisch. Tillsammans delar de arbetsYta i ett industriradhus från Smart Yta. Bådas verksamheter ställer krav på tillgänglighet och … just det … Smarta Ytor. Lösningen blev Smart Yta för detta Smarta par!

Egen depå på hemmaplan

När MotoGP-fantasten Simon valde att satsa helhjärtat på sin dröm insåg han att det egna boendet inte skulle räcka till. Ett snabbt samtal till Smart Ytas representanter fixade biffen och snart var han igång med att inreda och designa sin nya lokal. Allt byggt för egen maskin.

Innovativa lokaler har ökat vår produktivitet

Byggföretaget MG Bygg har funnit sin perfekta arbetsplats hos Smart Yta i Kalmar. Sedan april har företaget njutit av fördelarna med att äga sina egna lokaler och har märkt en betydande förbättring av produktiviteten.

Stor flexibilitet som lockar

Smart Yta visade sig vara precis rätt för Nisse Hagman, ägare av East Coast Limo.
Han har bedrivit sin verksamhet med exklusiva transporter för privatpersoner och företag sedan 2009, och var tidigare baserad i Färjestaden på Öland

Osäker på om utrymmet räcker till i Smart Ytas lokaler?

Ta på VR-glasögonen och upplev kunder och lokaler i 360° VR.
Har du inga VR-glasögon? Kontakta oss så skickar vi dig ett par.