Egen depå på hemmaplan

Simon gillar motorcyklar. Han gillar även att tävla med dessa i MotoGP som är motorcyklarnas motsvarighet till bilsportens Formel 1! Intresset har hängt med sedan barnsben men nu är det lite mer på allvar. Att hitta rätt lokal för det absolut största intresset krävde en hel del efterforskning.

– Jag hittade Smart Yta på nätet, berättar Simon. Eftersom jag var på jakt efter en lagom stor och flexibel lokal till min MC-verksamhet kontaktade jag Smart Ytas representant och fick en rundtur i lokalen. Jag blev förtjust för allt verkade rätt: läge, storlek och pris.

Att köpa sin egna lokal är förenat med risker så klart. Men att hyra är även det förenat med risker. Långa hyresavtal, indexhöjningar och osäkerhet om skötsel och underhåll skapar otrygghet. Dessutom saknas incitamentet att utveckla och göra förbättringar eftersom det är svårt att få ut något för investeringar man själv gjort i en hyrd lokal. 

– Att köpa sin lokal ser jag definitivt som en investering för framtiden eftersom fastigheter alltid kommer att behålla sitt värde, tror Simon. Smart Ytas erbjudande verkade riskfritt och eftersom jag skulle göra det mesta själv inredningsmässigt slog jag till. Det har jag inte ångrat!

 

Med generös takhöjd, stora portar och med el och avlopp förinstallerat behövs inte mycket för att snabbt komma igång med verksamheten. Simon visar oss runt i lokalen bland reservdelar och motorcyklar. Han verkar belåten.

– Jag har inrett lokalen med verkstadsdel, kök och toalett helt själv, säger Simon. 

Han har på egen hand gjort smarta kostnadseffektiva lösningar för att få till bra arbets- och relaxytor. Lokalen har levt upp till hans förväntningar tycker han. Det verkar enkelt att få in cyklarna tacka vare de stora portarna och det är rent och snyggt i den kombinerade lager-, verkstad- och kontorsdelen. Det sociala fungerar bra i området tycks det.

– Samfälligheten sköter sitt jobb och grannarna är trevliga. Vi pratar ofta med varandra. Läget är utmärkt och området känns säkert. Det är trevligt att kunna vara i egen lokal och meka inför en viktig tävling. 

Kör lugnt, Simon. Eller? Gasa på i stället! Smart Yta önskar lycka till med tävlingsverksamheten!

 

Att köpa sin lokal ser jag som en investering.”

Så här säger våra lokalköpare

En Smart Yta som behåller värdet

Entreprenören Mattias hittade Smart Ytas lokaler då han var i stort behov av extra lokalyta. "Jag såg det som en investering inför framtiden och ett bra komplement till mina nuvarande lokaler belägna på samma gata." - Berättar Mattias.

Dubbelt så bra med en lokal!

Oscar och Anna är paret som hittat sin nisch. Tillsammans delar de arbetsYta i ett industriradhus från Smart Yta. Bådas verksamheter ställer krav på tillgänglighet och … just det … Smarta Ytor. Lösningen blev Smart Yta för detta Smarta par!

Egen depå på hemmaplan

När MotoGP-fantasten Simon valde att satsa helhjärtat på sin dröm insåg han att det egna boendet inte skulle räcka till. Ett snabbt samtal till Smart Ytas representanter fixade biffen och snart var han igång med att inreda och designa sin nya lokal. Allt byggt för egen maskin.

Innovativa lokaler har ökat vår produktivitet

Byggföretaget MG Bygg har funnit sin perfekta arbetsplats hos Smart Yta i Kalmar. Sedan april har företaget njutit av fördelarna med att äga sina egna lokaler och har märkt en betydande förbättring av produktiviteten.

Stor flexibilitet som lockar

Smart Yta visade sig vara precis rätt för Nisse Hagman, ägare av East Coast Limo.
Han har bedrivit sin verksamhet med exklusiva transporter för privatpersoner och företag sedan 2009, och var tidigare baserad i Färjestaden på Öland

Osäker på om utrymmet räcker till i Smart Ytas lokaler?

Ta på VR-glasögonen och upplev kunder och lokaler i 360° VR.
Har du inga VR-glasögon? Kontakta oss så skickar vi dig ett par.