Upplev våra Smarta Ytor i 360°

I våra Smarta Ytor är möjligheterna oändliga. Oavsett om du vill köpa lokalen med syftet att bli egen hyresägare eller om du vill utveckla din verksamhet så garanterar vi att du kommer bli nöjd med din Smart Yta-lokal. Se hur du kan inreda och använda din lokal nedan.

Ha dina Smart Yta VR-glasögon redo för att uppleva våra lokaler som de bör upplevas. Har du inga? Kontakta oss så skickar vi ett set till dig.

Din Smarta Yta

Så hur ser din Yta ut vid tillträdet? Jo, du har cirka 72 kvadratmeter att husera fritt med din verksamhet, som ett industriradhus utan hyra. Använd din Yta till dina maskiner, till din servicebil, ditt lager och ditt företagande. Upplev en tom Smart Yta-lokal genom att klicka på knappen nedan. Läs vidare för att se hur våra kunder inrett just sina lokaler.

Ytan är din, du äger den.

Och det innebär att du får inreda den precis hur du önskar.

När du väl fått tillträde till lokalen är du fri att bygga och inreda på det sätt som passar dig och din verksamhet bäst. Vad sägs om ett extra entresolplan, en billyft eller varför inte installera solceller på taket? Klicka på knappen nedan för att uppleva en av våra kunders verkstad i VR eller fortsätt läsa.

Delad samfällighet

Som köpare är ditt industriradhus en del av en redan bildad samfällighetsförening där samtliga fastighetsägare ingår. Samfälligheten innefattar bland annat försäkring av byggnaden, snöröjning och förvaltning av gemensamhetsanläggningen, kostnad ca 400-500 kronor per månad (varierar beroende på förutsättning på varje enskild ort).

Din Yta – Din fastighet

Du köper din Yta precis som du köper ett hus. Det tillkommer ingen hyra eller moms. Eftersom varje Yta är en egen fastighet förenklar det också finansieringsmöjligheterna. Det ger en möjlighet och frihet att investera i din egna verksamhet på en helt ny nivå.

Se hur vår kund valt att kombinera fler av sina verksamheter i en och samma praktiska lokal.

Mer inspiration

Känn dig fri att klicka dig runt i vårt kvarter för att upptäcka fler miljöer och få inspiration till din egen verksamhet.