Höganloft

Tranås

På expansiva Höganloft i Tranås kan vi nu erbjuda detta unika koncept, 26 strategiskt belägna industriradhus med äganderätt, presenterat av Smart Yta. Detta är ett tillfälle för dig som privatperson eller företagare att köpa din egen kostnadseffektiva Smart Yta för lager, förvaring eller kanske en lokal att bedriva din egen verksamhet i. Här har du som ägare har full frihet att sätta din egen prägel i byggnadens yta. Varje fastighet är 72 kvm med en disponibel yta om 70,5 kvm. Takhöjden är generös och uppgår till 6 meter i nock, detta ger dig möjlighet att bygga ett entresolplan om minst 25kvm. El, kommunalt v/a samt avlopp med oljeskiljare är förberett. Därav ges även möjlighet för pentry, dusch och wc. Porten är 4 m bred och 3,6m hög med fönster för ökat ljusinsläpp.

Fastigheten lämpar sig väl för en rad olika användningsområden. Som företagare finns här möjlighet för olika slags produktion, partihandel, lagring och annan hantering av varor med tillhörande personalutrymme och kontor. Som privatperson så är detta en perfekt yta för din utrymmeskrävande hobby, förvaring av båt, upp till 4 bilar eller 4767 flyttkartonger.

Du som köpare blir lagfaren ägare och behöver på så sätt inte betala någon hyra. Här finns möjlighet att lyfta tillbaka moms för köpare som är momsregistrerade. Konceptet ger en fantastisk ekonomi jämfört med att hyra, kolla gärna med din bankman eller revisor.
Som köpare är din fastighet en del av en redan bildad samfällighetsförening där samtliga fastighetsägare ingår. Detta innefattar bland annat kostnaden för VA, försäkring av byggnaden, snöröjning och förvaltning av gemensamhetsanläggningen, kostnad ca 500 kronor per månad. Enskild försäkring krävs för att skydda inventarier mot stöld, brand, vattenskada etc. Stomme av limträbalk. Betongplatta på mark med underliggande cellplastisolering. Väggar bestående av sandwichelement av plåt med mellanliggande stenullsisolering. Fribärande takplåt med isolering på ovansida och takpapp som taktäckning. Varje modul är en egen brandcell utförd i EI60.

Konstruktion

– Stomme av limträbalk.
– Betongplatta på mark med underliggande cellplastisolering.
– Väggar bestående av sandwichelement av plåt med mellanliggande stenullsisolering.
– Fribärande takplåt med isolering på ovansida och takpapp som taktäckning.
– Varje Yta är en egen brandcell utförd i EI60.
– Vikport på 4×3,6 meter med fönster.
– 6 meter takhöjd vid nock och 4 meter vid port.
– Möjlighet att bygga entresolplan. 
– VA och el framdragen till varje Yta.
– Möjlighet att installera toalett.

Ansvariga mäklare

Eddie Downie

David Moberg