Växjö

På Ekebergs industriområde erbjuder vi nu dig som privatperson eller företagare möjligheten att köpa din egna kostnadseffektiva Smart Yta. Hela byggnaden är uppdelad i 26 st lika stora ytor som är ca 12×6 meter. Det friköpta industriradhuset består av en tom yta där du som ägare har full frihet att sätta din prägel på fastigheten. Varje fastighet är ca 72 kvm. Den generösa takhöjden på upp till ca 6 meter till nock ger dig möjlighet att dela av ytan på höjden med ytterligare ett våningsplan om ca 25 kvm. Vilket gör att den disponibla ytan kan maximeras och rymma kontor eller ökad förvaring. Varje Yta kommer vara förberedd för WC och handfat. Möjlighet finns också att inreda med ett pentry och dusch. Kommunalt VA ingår i priset. El finns framdraget till varje industriradhus. Entré till varje yta via högport med dörr i dörr och glas för ökat ljusinsläpp.

Fastigheten är lämplig för en rad olika användningsområden som t ex all slags produktion, partihandel, lagring och annan hantering av varor med tillhörande personalutrymmen och kontor. Fastigheten lämpar sig även för förvaring av båt, bil eller annan skrymmande hobby där du nu har hittat den perfekta lösningen. Du som köpare blir lagfaren ägare och behöver på så sätt inte betala någon hyra. Möjlighet att lyfta tillbaka moms för köpare som är momsregistrerad.

Som köpare är din fastighet en del av en redan bildad samfällighetsförening där samtliga fastighetsägare ingår. Detta innefattar bland annat försäkring av byggnaden, snöröjning och förvaltning av gemensamhetsanläggningen.

På bilderna ser ni en karta och 3D modell samt exempelbilder från ett projekt i Västervik. Gör en intresseanmälan så hör vi av oss med mer information! Pris från 850 000 kronor.

Konstruktion

– Stomme av limträbalk.
– Betongplatta på mark med underliggande cellplastisolering.
– Väggar bestående av sandwichelement av plåt med mellanliggande stenullsisolering.
– Fribärande takplåt med isolering på ovansida och takpapp som taktäckning.
– Varje Yta är en egen brandcell utförd i EI60.
– Vikport på 4×3,6 meter med fönster.
– 6 meter takhöjd vid nock och 4 meter vid port.
– Möjlighet att bygga entresolplan. 
– VA och el framdragen till varje Yta.
– Möjlighet att installera toalett.

Ansvariga mäklare

Jonas Magnusson