Oskarshamn

Konceptet Smart Yta är strategiskt belägna lokaler med äganderätt (friköpta) på Infarten 1 på Oskarshamns nya industriområde. Beräknas stå klart under Q4 2021.

Äg ditt eget industriradhus i det unika konceptet Smart Yta – ingen hyra att betala. Ett tillfälle för dig som söker plats för lager, förvaring eller produktionslokal med äganderätt. Vi erbjuder dig som som är i behov av extra plats möjligheten att köpa din egen kostnadseffektiva Smart Yta. Det friköpta industriradhuset består av en yta där du som ägare har full frihet att sätta din egen prägel på fastigheten. Varje fastighet är ca 70,5 kvm med en generös takhöjd om upp till ca 6 meter till nock, vilket ger möjlighet att bygga ett entresolplan. Kommunalt VA, avlopp med oljeavskiljare och förberett för t ex pentry, dusch och WC. Asfalterade ytor runt hela byggnaden. Först till kvarn får köpa!

KONCEPTET SMART YTA Vi erbjuder nu dig som privatperson eller företagare möjligheten att köpa din egen kostnadseffektiva Smart Yta. Byggnaden är 90×24 meter och är uppdelad i 30 st lika stora moduler som är 12×6 meter. Den friköpta modulen består av en tom yta där du som ägare har full frihet att sätta din prägel på fastigheten. Varje fastighet är ca 70,5 kvm. Den generösa takhöjden på 6 meter till nock ger dig även möjlighet att bygga ett entresolplan. Vilket gör att den disponibla ytan kan maximeras och rymma ytterligare ett rum/ökad förvaring.
Varje enhet kommer vara förberedd för wc och handfat. Möjlighet finns också att inreda med ett pentry och dusch. Kommunalt VA med oljeavskiljare ingår i priset. El finns framdraget till varje fastighet. Port med dörr i dörr och glas för ökat ljusinsläpp. Väggarna är naturligtvis också isolerade. Smart Yta kommer förbereda och asfaltera vägen fram och området runt om byggnaden.
Fastigheten är avsedd för en rad olika användningsområden som t ex all slags produktion, partihandel, lagring och annan hantering av varor med tillhörande personalutrymmen och komplement/driftskontor till annan verksamhet. Fastigheten lämpar sig även för förvaring av båt, bil eller annan skrymmande hobby där du nu har hittat den perfekta lösningen. Som exempel kan nämnas att ytan rymmer 4 stycken personbilar eller 4767 flyttkartonger.

Byggnaden har ett attraktivt läge i utkanten av Oskarshamn utmed E22:an. Härifrån tar man sig enkelt in till stan eller vidare ut på E22:an som tar dig ner till Kalmar på 50 minuter eller upp till Västervik på ungefär samma tid. Vill man inåt landet tar man riksväg 37/47 mot exempelvis Växjö och Jönköping. Byggnaderna i samma område består av tillverkande företag, försäljning och lager. Här blir man även granne med återvinningscentralen Storskogen, vilket kan underlätta och spara mycket tid.

På bilderna ser ni exempelbilder samt från ett projekt i Västervik. Projektet i Västervik kan man även besöka för visning.

Konstruktion

– Stomme av limträbalk.
– Betongplatta på mark med underliggande cellplastisolering.
– Väggar bestående av sandwichelement av plåt med mellanliggande stenullsisolering.
– Fribärande takplåt med isolering på ovansida och takpapp som taktäckning.
– Varje Yta är en egen brandcell utförd i EI60.
– Vikport på 4×3,6 meter med fönster.
– 6 meter takhöjd vid nock och 4 meter vid port.
– Möjlighet att bygga entresolplan. 
– VA och el framdragen till varje Yta.
– Möjlighet att installera toalett.

Ansvariga mäklare

Daniel Hällblad