Oskarshamn

Konceptet Smart Yta är strategiskt belägna lokaler med äganderätt (friköpta) på Infarten 1 på Oskarshamns nya industriområde. Beräknas stå klart under våren/sommaren 2022.

Äg ditt eget industriradhus i det unika konceptet Smart Yta – ingen hyra att betala. Ett tillfälle för dig som söker plats för lager, förvaring eller produktionslokal med äganderätt. Vi erbjuder dig som som är i behov av extra plats möjligheten att köpa din egen kostnadseffektiva Smart Yta. Det friköpta industriradhuset består av en yta där du som ägare har full frihet att sätta din egen prägel på fastigheten. Varje fastighet är ca 70,5 kvm med en generös takhöjd om upp till ca 6 meter till nock, vilket ger möjlighet att bygga ett entresolplan. Kommunalt VA, avlopp med oljeavskiljare och förberett för t ex pentry, dusch och WC. Asfalterade ytor runt hela byggnaden. Först till kvarn får köpa!

Industriradhuset består av en yta där du som ägare har full frihet att sätta din egen prägel på just din egna del. Varje lokal är ca 70 kvm, med undantag för Lokal 1 som angränsar till teknikrummet och därav är ca 64 kvm istället. Industriradhuset byggs som moduler om ca 12×6 m och uppförs med två olika takhöjder, antingen ca 4 m vid porten och upp till ca 6 m längst in i lokalen alternativt ca 6 m vid porten och ca 8 m längst in i lokalen. Den generösa takhöjden ger utrymme att bygga ett entresolplan, vilket gör att den disponibla ytan maximeras och kan rymma ytterligare ett rum eller öka förvaringsmöjligheterna. Varje lokal förbereds för att kunna installera wc och handfat samt med möjlighet att även inreda dusch och pentry. Kommunalt VA och golvbrunn med gemensam oljeavskiljare ingår i priset och det finns förberett för el till varje fastighet. Front med vikport 4 x 3,6 m eller 4 x 4,5 m med dörr i dörr och fönster för ökat ljusinsläpp. Väggarna är naturligtvis isolerade. Smart Yta kommer även förbereda och asfaltera vägen fram och området runt om byggnaden.

Fastigheten är avsedd för en rad olika användningsområden som t ex all slags produktion, partihandel, lagring och annan hantering av varor med tillhörande personalutrymmen och komplement/driftskontor till annan verksamhet. Fastigheten lämpar sig även för förvaring av båt, bil eller annan skrymmande hobby där du nu har hittat den perfekta lösningen. Som exempel kan nämnas att ytan rymmer 4 stycken personbilar eller 4767 flyttkartonger.

Byggnaden har ett attraktivt läge i utkanten av Oskarshamn utmed E22:an. Härifrån tar man sig enkelt in till stan eller vidare ut på E22:an som tar dig ner till Kalmar på 50 minuter eller upp till Västervik på ungefär samma tid. Vill man inåt landet tar man riksväg 37/47 mot exempelvis Växjö och Jönköping. Byggnaderna i samma område består av tillverkande företag, försäljning och lager. Här blir man även granne med återvinningscentralen Storskogen, vilket kan underlätta och spara mycket tid.

På bilderna ser ni exempelbilder samt från ett projekt i Västervik. Projektet i Västervik kan man även besöka för visning.

Konstruktion

– Stomme av limträbalk.
– Betongplatta på mark med underliggande cellplastisolering.
– Väggar bestående av sandwichelement av plåt med mellanliggande stenullsisolering.
– Fribärande takplåt med isolering på ovansida och takpapp som taktäckning.
– Varje Yta är en egen brandcell utförd i EI60.
– Vikport på 4×3,6 meter med fönster.
– 6 meter takhöjd vid nock och 4 meter vid port.
– Möjlighet att bygga entresolplan. 
– VA och el framdragen till varje Yta.
– Möjlighet att installera toalett.

Ansvariga mäklare

Mats Arnesson