Odlingsgatan

Nässjö

Konceptet Smart Yta i Nässjö är stragiskt belägna lokaler med äganderätt(friköpta) på Odlingsgatan i Sörängens Handelsområde.

Vi erbjuder nu dig som privatperson eller företagare möjligheten att köpa din egen kostnadseffektiva Smart Yta. Byggnaden är 78×24 meter och är uppdelad i 26 st lika stora moduler som är 12×6 meter. Den friköpta modulen består av en tom yta där du som ägare har full frihet att sätta din prägel på fastigheten. Varje fastighet är ca 72 kvm. Den generösa takhöjden på 6 meter till nock ger dig möjlighet att bygga ett entresolplan på 25-40 kvm. Vilket gör att den disponibla ytan kan maximeras till ca 112 kvm och rymma ytterligare ett rum/ökad förvaring. Varje enhet kommer vara förberedd för wc och handfat. Möjlighet finns också att inreda med ett pentry och dusch. Kommunalt VA ingår i priset. El finns framdraget till varje fastighet. Port med dörr i dörr och glas för ökat ljusinsläpp. Väggarna är naturligtvis också isolerade.

Fastigheten är avsedd för en rad olika användningsområden som t ex all slags produktion, partihandel, lagring och annan hantering av varor med tillhörande personalutrymmen och komplement/driftskontor till annan verksamhet. Fastigheten lämpar sig även för förvaring av båt, bil eller annan skrymmande hobby där du nu har hittat den perfekta lösningen. Som exempel kan nämnas att ytan rymmer 4 stycken personbilar eller 4767 flyttkartonger. Du som köpare blir lagfaren ägare och behöver på så sätt inte betala någon hyra. Möjlighet att lyfta tillbaka moms för köpare som är momsregistrerad. Konceptet ger en fantastisk ekonomi jämfört med att hyra, kolla gärna med din bankman eller revisor!

Byggnaden har ett attraktivt läge utmed riksväg 40 alldeles utanför centrala Nässjö. Byggnaderna längs med Odlingsgatan består av tillverkande företag, försäljning och lager. Här blir man granne med handelsmagneter såsom Biltema, Dollarstore och Byggmax. Härifrån tar man sig enkelt in till stan eller vidare ut på riksväg 40.

På bilderna ser ni en karta över området samt exempelbilder från ett projekt i Västervik. Gör en intresseanmälan så hör vi av oss med mer information! 

Konstruktion

– Stomme av limträbalk.
– Betongplatta på mark med underliggande cellplastisolering.
– Väggar bestående av sandwichelement av plåt med mellanliggande stenullsisolering.
– Fribärande takplåt med isolering på ovansida och takpapp som taktäckning.
– Varje Yta är en egen brandcell utförd i EI60.
– Vikport på 4×3,6 meter med fönster.
– 6 meter takhöjd vid nock och 4 meter vid port.
– Möjlighet att bygga entresolplan.
– VA och el framdragen till varje Yta.
– Möjlighet att installera toalett.

Ansvarig mäklare

Rebecca Fogelberg

Email

rebecca.fogelberg@fastighetsbyran.se

 

Telefon

070-600 66 90