Din Yta


 

 

Vi erbjuder nu dig som privatperson eller företagare möjligheten att köpa din egna kostnadseffektiva Smart Yta. Den friköpta modulen består av en tom yta där du som ägare har full frihet att sätta din prägel på fastigheten.

 

Varje fastighet har en yta på ca 72 kvm. Fastigheten är avsedd för en rad olika användningsområden som t ex all slags produktion, partihandel, lagring och annan hantering av varor med tillhörande personalutrymmen och kontor.

 

Du som köpare blir lagfaren ägare och behöver på så sätt inte betala någon hyra eller moms. Som köpare är din fastighet en del av en redan bildad samfällighetsförening där samtliga fastighetsägare ingår. Detta innefattar bland annat försäkring av byggnaden, snöröjning och förvaltning av gemensamhetsanläggningen. All pappershantering vid köpet sker i samarbete med Fastighetsbyrån för att du som köpare skall känna dig trygg genom hela processen. Ta chansen och kontakta oss så berättar vi gärna mer om dina möjligheter med din framtida Smart Yta.

Teknisk fakta.
Din yta ingår i fastighetens samfällighetsförening och omfattas av föreningens gemensamma försäkring & den gemensamma anläggningen. Enskild försäkring krävs för att skydda inventarier mot stöld, brand, vattenskada etc. Vid förvärv av fastighet så kan man söka lagfart.


Byggnaden är 78x24 meter och är uppdelad i 26 st lika stora moduler som är 12x6 meter.


Konstruktion


Stomme av stålkonstruktion.

Betongplatta på mark med underliggande cellplastisolering.

Väggar bestående av sandwichelement av plåt med mellanliggande stenullsisolering

Fribärande takplåt med isolering på ovansida och takpapp som taktäckning.

Varje modul är en egen brandcell utförd

i EI60.

Vikport på 3,5x3,5 meter med fönster.

 

6 meter takhöjd vid nock och 4 meter vid port.

Möjlighet till entresolplan på upp till 40 kvm.

VA och el framdragen till varje modul.

Möjlighet att installera toalett.

Kostnader.


 

 

Hos oss kan du som privatperson eller företagare investera i din egen fastighet med en potentiell framtida värdeutveckling. En likvärdig lokal att hyra medför en betydligt högre månadskostnad samt mindre möjlighet att påverka dess utformning.

 

I Västervik erbjuds nu 4 st hörnmoduler med ett pris på

699 000 och 22 st mittmoduler på 599 000 inkl. moms. Den totala finansieringskostnaden för en modul vid full belåning inklusive avgift är från 1995 kr/månad*. Som näringsidkare har du även avdragsrätt för moms på köpet.

*Baserat på en fullständig finansiering av din egna fastighet via bank

copyright © 2018 smartyta - All rights reserved